Sterren

'Nieuwe 'liefde' Dirk Kuyt geteisterd door haatberichten'

Dirk Kuyt zou een nieuwe liefde hebben, Nathalie, maar volgens de vader van de dame in kwestie is daar niets van waar. Volgens weekblad Weekend wordt Nathalie geteisterd door honderden onterechte haatberichten.

Privé schreef al dat de voetballer steeds vaker wordt gespot met Nathalie, een inwoonster van Noordwijk. Volgens Weekend heeft Nathalie het flink te verduren gehad de afgelopen periode. De Noordwijkse zou honderden haatberichten gekregen hebben.

De vader van Nathalie, Aldert, is woedend en zegt tegen Weekend dat Nathalie helemaal niets met Dirk heeft… “Het is heel onterecht, ik ben er doodziek van. Het is klinkklare nonsens. Het is zelfs niet een klein beetje waar. Het schijnt dat iemand in Noordwijk dat verhaal de wereld in heeft geholpen, misschien een politieke tegenstander van mijn dochter. Zij wordt beschadigd door dit soort idioterie.(….)  Ze krijgt op Instagram honderden haarberichten van mensen en wordt daar heel nerveus van.” Volgens Aldert moet het nu maar eens klaar zijn met de verkeerde berichtgeving. Hij overweegt juridische stappen te nemen.

Scheiding

De oud-voetballer en zijn vrouw Gertrude gaan na een relatie van 22 jaar scheiden. Hij stapt daarom voorlopig uit de schijnwerpers en richt zich even niet meer op zijn doel om hoofdtrainer van Feyenoord te worden.

Dat zei Dirk eerder tegen De Telegraaf. Een eenduidige reden voor de breuk met Gertrude noemde hij niet. Het vuur van de relatie doofde, stelde hij. “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”

Geruchten

In radioprogramma Veronica Inside werd donderdag al melding gemaakt van de (eerste) geruchten. Toen Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story en Shownieuws-deskundige, aan de lijn hing, zei presentator Wilfred Genee: “Rick denkt dat hij een nieuwtje heeft. Hij denkt dat het om een scheiding gaat.” Sidekick Rick Romijn zegt vervolgens cryptisch: “Ik hoorde een voetballer uit Katwijk.” Als Wilfred Genee vervolgens suggereert dat het dus wel niet waar zal zijn als Guido van niets weet, zegt de Story-baas: “Dat heb ik niet gezegd. Misschien bevestigen jullie wel nogmaals iets dat wij ook wel wisten.” Een fragment daarvan is in de video hieronder te beluisteren.