Sterren

Nieuwe liefde voor Wesly Bronkhorst

Zanger Wesly Bronkhorst is tot over zijn oren verliefd! De twee hebben elkaar op de werkvloer ontmoet en na maar liefst acht jaar is de vonk over gesprongen.

“Zij werkt ook in de entertainmentindustrie. Ze heeft een fantastisch evenementenbureau en daar heb ik heel veel voor gewerkt,’ vertelt Wesly aan Shownieuws over zijn vriendin van wie hij de naam niet noemt. “Zo hebben wij elkaar leren kennen en dat is alweer een jaar of acht geleden. We zijn altijd goed bevriend geweest en we lachen en hebben het altijd naar ons zin met elkaar. De vonk is overgeslagen na mijn concert in de AFAS zaal. We gingen daarna een hapje eten en kon ik eindelijk aan iemand vertellen hoe ik het concert ervaren had. Toen dacht ik wel waarom verder zoeken als dit de vrouw is met je het altijd gezellig hebt.”

De zanger heeft het geluk in de liefde weer gevonden nadat hij eerder bekendmaakte dat hij en zijn vriendin Esmee uit elkaar zijn. Behalve voor Wesly was dat ook een verdrietige periode voor zijn dochtertje Beau.