Sterren

Nieuwe uitdaging voor Monique Westenberg

Monique Westenberg gaat een spannende uitdaging aan. De vriendin van André Hazes zal in de jury plaatsnemen van de Miss Nederland-verkiezing!

“Ik ben gevraagd om op 31 augustus a.s. deel te nemen als jurylid voor de Miss Nederland verkiezing”, schrijft ze op Instagram, “en dat vind ik zooo leuk!”

“Om de mooie meiden alvast een beetje te leren kennen voordat ze straks doodnerveus op het podium staan, ben ik vandaag een dagje met ze op pad gegaan naar Hulphond Nederland”, vervolgt ze. “Ik ben écht onder de indruk van wat ons daar is uitgelegd over het werk van Hulp Hond en al het moois dat zij verwezenlijken.”

“Hier ga ik me zeker meer in verdiepen”, belooft ze. “Natuurlijk wilden we allemaal de honden aaien, maar dat mocht helaas niet. Totdat we de huishond Flex zagen… die had de dag van zijn leven!” sluit Monique af.

Haar volgers vinden het een prachtige klus die goed bij haar past. “Toppie Monique, je bent de juiste vrouw ervoor proficiat”, schrijft iemand. Anderen zeggen dat ze een andere rol voor Monique ook wel voor zich hadden gezien. “Je zou zo zelf miss kunnen zijn!” De winnende miss wordt overigens één jaar lang ambassadrice van Hulphond Nederland.

Zakenvrouw

Monique Westenberg ontwikkelt zich steeds meer tot een echte zakenvrouw! Vorige week kwamen in een dierentuin haar kledingontwerpen tot leven bij de fotoshoot van haar stoere jongenscollectie. En… ook kleine Dré was erbij!

Monique is dolblij dat haar droom tot leven komt en aan Shownieuws vertelde ze alles over de kledinglijn. Je ziet het hele interview in de bovenstaande video.