Sterren

Nieuwe verdachten van inbraak Danny de Munk aangehouden

Goed nieuws voor zanger Danny de Munk. Er zijn twee nieuwe verdachten aangehouden die eind vorig jaar betrokken zouden zijn bij de inbraak van zijn woning in Purmerend. Dit laat een woordvoerder van de politie Noord-Holland weten aan Shownieuws.

De mannen zijn vorige maand aangehouden na DNA-onderzoek. Volgens de politie gaat het om een man van 23 uit Rotterdam en een man waarvan verdere informatie niet bekend wordt gemaakt. Drie mannen werden eerder dit jaar al opgepakt. Met deze twee nieuwe aanhoudingen zijn er vijf verdachten in de zaak.

Op 30 december vorig jaar werd de vakantie van Danny de Munk en zijn gezin bruut verstoord nadat er bij hem thuis een poging tot inbraak werd gedaan. Er zouden meerdere mannen met een ladder via het dak zijn woning in Purmerend zijn binnengedrongen. Op de beelden die hij eerder deelde, was te zien hoe de mannen te werk gingen.

Van de twee mannen die nu zijn aangehouden zit er nog een vast. De andere drie verdachten die eerder werden opgepakt zijn al enige tijd op vrije voeten en zullen zich volgende week woensdag moeten verantwoorden voor de rechter.