Sterren

OG3NE-Shelley: vervelend om mensen weer massaal buiten te zien

Shelley van OG3NE blijft ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen nog steeds zo veel mogelijk thuis. “Het virus is echt nog niet weg”, vertelt ze aan het AD.

“Al ga ik soms wel even joggen op een rustig stukje. Dat mensen weer massaal naar stranden of winkels gaan, vind ik wel vervelend om te zien.” De zangeres heeft haar zussen Amy en Lisa onlangs weer na lange tijd gezien. “Op afstand, voor het home isolation concert dat we gaven in een studio vanuit drie gescheiden hokken. We hadden elkaar natuurlijk het liefst willen knuffelen, maar onze gezondheid gaat voor.”

Amy valt vanwege een aangeboren longafwijking in de risicogroep en daarom moesten ze extra voorzichtig doen. “Amy doet zelf geen boodschappen, die komt liever niet buiten.”

OG3NE gaf vorige week zondag hun allereerste thuisconcert. Daarover zeiden ze: “We willen zo graag weer iets samen doen voor ons publiek en we krijgen zo veel vragen in deze uitdagende periode. We zijn een paar weken bezig geweest hoe we een concert volledig veilig en binnen de geldende regels kunnen geven. De voorzichtigheid en kwetsbaarheid blijven, maar we willen ook weer iets van ons laten horen op een verantwoorde en veilige manier.”

Ze boekten de afgelopen weken veel succes met hun Home Isolation-video’s op sociale media. Zo ging de uitvoering van Queens Bohemian Rhapsody viral.