Sterren

Ook Dave Roelvink laat zichzelf zien zonder neptanden

Dave Roelvink heeft laten zien hoe hij eruit ziet zonder zijn facings. De dj geeft in navolging van zijn broertje Donny ook openheid van zaken en deelt de waarheid!

Onder de zogenaamde facings die veel bekende Nederlanders hebben, zitten namelijk afgeslepen tanden. De facings worden hierop gezet en zo hebben veel BN’ers, zoals Lil’ Kleine, Carice van Houten en Dave Roelvink dus, ineens een perfecte Hollywood-smile. Al blijkt door de eerlijke gebroeders Roelvink dat hun echte tanden eerder iets weg hebben van Graaf Dracula…

Dave laat in zijn Instagram Stories zien dat hij het onderste deel van zijn gebit ook klaarmaakt voor facings. “Nou mensen, het moment is daar. Ik ga mijn tanden doen. Ik heb mijn tanden al een tijdje geleden gedaan, de bovenkant, alleen de onderkant nog niet. Ik heb dus veel kleurverschil, dus we gaan de boel even recht beuken.”

Even later laat hij zijn echte gebit zien. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina en zijn Instagram-post hieronder.

View this post on Instagram

Ff tandjes fiksen in Turkije đŸ˜‚đŸ˜‚

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Donny

Ook Donny Roelvink liet dus al zien hoe zijn tanden er onder zijn facings uitzien. Veel volgers en zelfs zijn vriendin Janice konden hun ogen niet geloven! “Instagram vs reality”, schreef Donny op Instagram bij een ‘voor- en nafoto’. Je kan ze hieronder bekijken.

https://www.instagram.com/p/CBi58_-B4op/

‘Oh. Mijn. God.’

Het zorgde voor een stortvloed aan hilarische en geschokte reacties. Zijn vriendin Janice Blok schreef: “Oh mijn God”, en voegde daar enkele huilende emoji aan toe. Een volger reageerde daarop: “Ik zou wegrennen, hahahaha. Nee hoor, jullie zijn leuk samen.” Donny’s vriend Joel Beukers zei dan ook tegen Janice en de volger: “Ik zei nog… niet posten!”