Sterren

Opnieuw een Boer zoekt Vrouw-baby geboren

Boer Zoekt Vrouw heeft opnieuw gezorgd voor babygeluk. Al voor de 76e keer is er een kleintje geboren dankzij het programma van de KRO-NCRV…

Het gaat om boer Leo, die in 2015 in het razend populaire tv-programma te zien was. Na de opnames vond hij de liefde bij Eline en zij zijn ouders geworden van een derde kindje. Het jongetje heeft de naam Jelle gekregen.

Eline vertelt aan de website van Boer zoekt Vrouw dat Jelle afgelopen zaterdagochtend thuis is geboren, ‘gewoon’ op de boerderij. “De bevalling ging heel goed. Leo zijn zus was er weer bij om de baby te halen, zij is verpleegkundige. Het is bijzonder om het voor de derde keer mee te maken en ook voor de derde keer thuis. Dat blijft toch wel bijzonder dat het iedere keer weer goed gaat. Jelle doet het goed en met mij gaat het ook buitengewoon goed.”

Ties en Guus

Jelle heeft twee grote broers: Ties van 2 en Guus van 1. Toch zullen de eerste maanden van baby Jelle door de coronacrisis erg anders gaan verlopen dan die van Ties en Guus. “We hebben bij Ties en Guus een kraamfeest gegeven en dat willen we voor Jelle ook doen. Alleen weten we gewoon niet wanneer dat kan, dus dat doen we voor nu even niet. En dan zien we wel of dat eind van het jaar gaat lukken of misschien volgend jaar. Onze familie kan gelukkig wel komen, we hebben natuurlijk ook een familiebedrijf, dus we werken ook met z’n allen samen. Dus die zien we wel en we komen niet op allemaal gekke plekken. We proberen het wel een beetje te spreiden. Ook voor de kraamverzorgster. En je eigen veiligheid natuurlijk ook. Zo doen we dat een beetje nu.”

Boer Leo deed in 2015 mee aan Boer zoekt Vrouw. In zijn jaar zaten onder andere ook de beroemde boeren Bertie en Tom. Laatstgenoemde is inmiddels ook al vader geworden van een eerste kindje.

(Bron foto’s: KRO-NCRV)