Sterren

Opnieuw twijfels over 'nep' Temptation Island 2020

Al voor de derde keer dit seizoen wordt er openlijk getwijfeld aan de oprechtheid van Temptation Island. Waar deelnemers Gianni en Melissa vorige week onthulden dat ‘alles’ nep is aan het realityprogramma, zegt nu ook een oud-kandidate dat er iets niet in de haak is…

Het seizoen van 2020 is tot nu toe als vanouds spectaculair. Blikvanger Arda kon zijn Elke niet trouw blijven en dook tussen de lakens met verleidster Eline. Ook nieuwkomer Zach ging al binnen no-time te ver. Dat gaat een stuk sneller dan in het seizoen van 2019, waar verleidster Ayleen alles op alles zette om deelnemer Heikki te verleiden. Dit wist haar niet te lukken en na een korte break is Heikki inmiddels dan ook nog altijd gelukkig met zijn, of zoals hij zegt ‘ons’, Milou. Ervaringsdeskundige Ayleen weet hoe het er aan toe gaat op Temptation Island, maar vermoedt dat er in het huidige seizoen wordt gesjoemeld.

Dit zegt ze tegen Youtuber Delphin Jacobs in een interessant interview. Hoewel ze Temptation Island een ‘kutprogramma’ noemt, kijkt ze het wel. “Over het algemeen vind ik dit seizoen wel leuk. Maar toen dat ene koppel wegging en dat andere koppel kwam, vond ik het niet meer leuk.” Ayleen doelt op het weggestuurde stel Gianni en Melissa, die naar huis moesten omdat ze allebei stiekem een mobiele telefoon mee namen.

“In mijn hoofd klopt er iets niet

“Waarom neem je een fucking telefoon mee? Sorry dat ik het zeg, maar ik heb daar een gevoel bij van. Dat is nog nooit gebeurd, snap je…” Youtuber Delphin Jacobs maakt haar zin af: “Dat het was omdat vorig seizoen zo saai was, om dit seizoen een beetje op te hypen?”

“Weetje wat ik dacht?” deelt Ayleen haar complottheorie. Ze vermoedt dat de productie na het saaie seizoen van 2019 keiharde maatregelen heeft getroffen om dat dit jaar te verkomen. “Dat koppel was een beetje saai toch, dat meisje (Melissa, red.)? Dat wilden ze niet nog een keer. Vorig jaar hadden ze toch Roger en Laura, die als zo saai werden gezien. Ik denk dat ze dat dit jaar niet wilden, dat gezeik. Ze moeten loesoe (los, red.) en er moet een nieuw koppel bij…”

“En dat nieuwe koppel, die jongen,” vervolgt ze, doelend op Zach, die samen met Simone als vervangers van Gianni en Melissa in Thailand landden. “De eerste dag toen hij kwam was ik al direct klaar met hem. En daarna bleek hij ook nog vreemdgegaan te zijn. In mijn hoofd klopt er iets niet bij die jongen. Ik heb het gevoel dat het niet helemaal echt is.” Het fragment is in de onderstaande Youtube-video vanaf minuut 7 te zien.

“Alles is nep!”

Nep of niet, kijkers van Temptation Island zijn maar wat blij dat er eindelijk weer wat sensatie te beleven valt. Zo werd het koppel Gianni en Melissa dus naar huis gestuurd, omdat zij met elkaar contact hielden via een telefoon. En dit was niet de enige schok die fans te verwerken kregen door het stel. Vorige week onthulden ze ook nog eens dat, volgens hen, “aan dat programma helemaal niks echt is”. Dat kan je zien via deze link en de video hieronder.

Bewijs?

Niet alleen Ayleen twijfelt aan de echtheid van Zach en Simone, ook Michella Kox weet zeker dat een nepkoppel naar Thailand is gevlogen voor de opnames van Temptation Island. Veel kijkers twijfelden al over de echtheid van de relatie van Zach en Simone, maar twee weken geleden kwam realitykoningin Michella met ‘bewijs’…

Michella zegt vele berichten te hebben gekregen over nepkoppels. Zo ontvangt ze berichten van iemand die zegt heel goed bevriend te zijn met Zach. “Ik ken Zach heel erg goed, maar hij en zijn vriendin waren een tijd al uit elkaar voordat ze als koppel meededen. Ze zijn wel lang samengeweest, maar ze waren al een paar maanden uit elkaar.” De bron vertelt ook nog dat Zach die zomer voor de opnames als single talloze vrouwen hebben verslonden. Michella heeft het bericht inmiddels verwijderd.

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat er twijfels zijn over een koppel in Temptation Island. In de VIPS-editie van 2019 zouden Thomas en Yasmin bijvoorbeeld al geen relatie meer hebben gehad voor hun deelname. Later zeiden zij allebei dat hier niets van waar was, al gaf Thomas wel toe dat niet alles wat je op televisie zag echt was.