Sterren

Patty Brard kapot van verdriet na zorgen om Lulu

Patty Brard heeft een heftig weekend achter de rug. Ze kreeg vrijdag het nieuws te horen dat ze haar hondje Lulu beter konden laten inslapen, maar gelukkig heeft ze de euthanasie-afspraak van maandag toch nog kunnen afzeggen…

“Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen”, schrijft Patty op Instagram. “Wij waren kapot van verdriet! Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken…”

“Op weg naar de poelier in de Maasstraat voor nog meer kip, belde ik met mijn vriendin en hondenlover Monique”, vervolgt ze. “Zij verwees mij door naar Natuurlijk Gezonde Dieren in de Rijnstraat in Amsterdam! Ik doorgeraced naar de Rijnstraat naar die lieve meiden die ons door het weekend geholpen hebben!”

Afgezegd

Patty en Lulu hebben hierdoor veel geluk gehad. “We zijn net terug van onze afspraak bij de dokter van Natuurlijk Gezonde Dieren! Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal nagekeken en ja, er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden.”

“De euthanasie-afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan!” vervolgt ze. “Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel.”

De emotionele rollercoaster van Patty zorgt voor veel reacties bij haar fans. OMG Patty! Hopelijk blijft ze nog lang bij jullie. Ik duim voor je.” Een ander: “Zo super dat jullie al het mogelijke voor haar doen. Dat zijn we verplicht aan onze huisdieren. Heel veel beterschap en nog vele mooie jaren samen”, schrijft ze.

Naast Lulu heeft Patty nog een hondje van dezelfde soort: Bibi.