Sterren

Rafaels advies voor nieuwe liefde Sylvie: 'Trouw niet'

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis hebben een exclusief dubbelinterview aan de Duitse krant Bild gegeven. Daarin is Rafaels advies voor de nieuwe liefde van Sylvie, Niclas, kort maar krachtig: ‘trouw niet’.

Als aan de voormalig voetballer wordt gevraagd of hij advies heeft voor Niclas die binnenkort in het huwelijksbootje stapt met Sylvie, heeft hij zijn woordje snel klaar. “Trouw niet”, zegt Rafael. “Niet vanwege Sylvie, maar in het algemeen.”

Rafael vertelt zelf niet meer het papiertje te willen ondertekenen. “Ik ben zo ook heel gelukkig met Estavana”, vertelt hij. Sylvie daarentegen heeft net haar vrijgezellenfeest achter de rug waar ze goed gefeest heeft en zelfs wakker werd met een kroon op haar hoofd.

De reden van het interview was dat zoon Damián gaat voetballen bij Esbjerg in Denemarken. De club waar Rafael zijn professionele voetbalcarrière is geëindigd. Sylvie zag het eerst niet zitten, maar uiteindelijk is ze toch overstag gegaan. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel.” Dit hele gesprek zie je in de video bovenaan het artikel.