Sterren

Renate Gerschtanowitz blijft positief!

Ondanks de coronacrisis gaat het goed met Renate Gerschtanowitz. In bovenstaande video gaat de presentatrice – op gepaste afstand – op stap met Anouk Smulders en vertelt ze hoe het er nu aan toe gaat in thuisquarantaine. Eén ding is zeker: Renate blijft in deze crisistijden positief.

“Het gaat wel goed, het is een beetje aanpassen”, aldus Renate over hoe zij de thuisquarantaine beleeft. Ook het thuis lesgeven aan de kinderen gaat de presentatrice steeds beter af. Zo vertelt ze: “Ik begin inmiddels iets meer ervaren te worden in het lesgeven. Dat is wel even een dingetje. Vooral mijn oudste moet ik even strak aan de planning houden.” Toch laat Renate ook weten de touwtjes een beetje los te laten. “Ik ga het toch nooit zo strak doen als de juf met een digibord en alles. De jongste is heel strikt, die gaat ‘s ochtends zitten en die begint ook echt om half negen. De oudste komt om half tien. Dat is een pre-puber, die beginnen sowieso wat langzamer de dag!”

Het coronavirus zorgt voor een wereldwijde crisis, maar toch blijft Renate positief. “Ik moet ook gewoon denken aan de upside hiervan. Weet je, het thuis zijn met z’n allen, ik heb mijn man nog nooit zoveel overdag thuis gezien!” Ze laat weten de thuisquarantaine hierdoor niet eens zo erg te vinden.

View this post on Instagram

Posted @withregram • @williamrutten Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Deel 5 van mijn portret serie, de Familie Gerschtanowitz; “Business as usual is echt geen optie nu. Wij blijven ook binnen om de mensen te beschermen voor wie dit virus heel gevaarlijk kan zijn en voor alle helden in de zorg die nu al zoveel moeten geven om iedereen te helpen. Ook onze dagen zijn gevuld met de kinderen helpen met hun schoolwerk, werken op nieuwe manieren en de dag zo gezellig mogelijk te maken in deze surrealistische situatie. Wij willen iedereen die er voor zorgt dat Nederland gewoon kan functioneren uit het diepst van ons hart bedanken. Zonder jullie zou het chaos zijn! ❤ Julian, Benjamin, Renate en Winston” #corona #blijfthuisindienmogelijk #williamrutten

A post shared by RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) on