Sterren

Ronnie Flex: 'Ik vond het een eer om gastcoach te zijn'

Ronnie Flex wordt overladen met positieve reacties na zijn optreden als gastcoach tijdens The voice of Holland. Ronnie vertelt aan Shownieuws dat hij de ervaring bij het programma ontzettend leuk vond.

“Ik vond het een eer om als gastcoach uitgenodigd te worden. Naast artiest ben ik ook producer en coach ik al jaren vocalisten in de studio. Het voelde voor mij wel natuurlijk om feedback te geven. Het is televisie dus er komt veel meer bij kijken dan wanneer je één op één coacht,” vertelt Ronnie. Hij is nog niet benaderd om één van de vaste coaches te worden maar hij laat doorschemeren daar wellicht wel voor open te staan.  “Vooralsnog speelt er niet iets omtrent The Voice of een andere talentshow maar ze mogen mij altijd vragen om weer een keer als gastcoach langs te komen. Was lit.”

Kijkers van het programma zouden de rapper graag de plaats van Lil’ Kleine zien innemen. “Ronnie Flex heeft al meer gezegd dan die kleine rapper in twee seizoenen! Kan meneer Flex de rest van het seizoen niet afmaken”, schrijft Leslie. Ook Kees hoopt de zanger terug te zien: “Dit is een hele duidelijke open sollicitatie van Ronnie Flex voor een stoel. Zegt echt zinnige dingen!”

https://www.instagram.com/p/B8BbWb7gpj_/?utm_source=ig_web_copy_link