Sterren

Ronnie Flex woest op Geert Wilders na delen 'Zwarte Piet Matters'

Rapper Ronnie Flex haalt op Instagram keihard uit naar PVV-leider Geert Wilders. Hij plaatste een foto met de tekst ‘Zwarte Piet Matters’, en dat schiet bij Ronnie in het verkeerde keelgat.

In de vorige post liet Wilders al weten: “Ook premier Rutte schaart zich nu in het linkse multiculti-kamp en keert zich tegen Zwarte Piet. We hebben een premier die nergens meer voor staat. De PVV hecht wél aan nationale tradities, voor ons zal Zwarte Piet altijd zwart blijven!”

Nu lijkt de fractievoorzitter er nog een schepje bovenop te doen door middenin de wereldwijde protestactie ‘Black Lives Matter‘ de tekst ‘Zwarte Piet Matters’ te delen.

“Hahahaha wat een gekkie ben jij man… Vraag me af wat ze vroeger bij jou gedaan hebben. Ben je niet al te oud om nog steeds zo boos erover te zijn.. Laat het gaan, je zit in de derde fase van je leven knul”, reageert Ronnie Flex erop. Uit de reacties is op te maken dat hij veel steun krijgt van andere volgers. “Amen”, “Werd tijd dat een bekende er wat van zegt” en “Amen. Om de situatie nu rondom black lives matter met zwarte piet te vergelijken dan zit er toch een steekje los” wordt er onder andere gereageerd.

Een paar uur later reageert Ronnie opnieuw op de post. Hij denkt dat Geert Wilders misschien alleen de politiek is ingegaan om ‘gewoon zo zijn brood’ te verdienen en om te ‘profiteren’ van lopende discussies: “Misschien ben je niet eens racist maar is dit gewoon je brood.. en wanneer er iets gebeurt spring je direct erop om je puntjes te pakken. Denk dat oprecht”

De rapper sluit vervolgens af met: “Dat zou je overigens nog een grotere klootzak maken dan dat je al bent laat dat duidelijk zijn.”