Sterren

Roxeanne Hazes in shock door foto's op fetish-website

Roxeanne Hazes heeft zichzelf teruggevonden op een fetish-website. Op haar Instagram Stories laat ze met vervormde stem haar grote verbazing blijken over haar onvrijwillige bijdrage aan ‘WikiFeet’…

WikiFeet is een voet-fetisj-website, volledig gewijd aan het delen van foto’s van de voeten van beroemdheden. Roxeanne Hazes heeft de ‘eer’ om blijkbaar ook fans te hebben met deze fetish, want er zijn talloze foto’s van haar op de website te vinden.

Ze schrikt ervan, zo zegt ze op social media. “Oké guys, mind is blown”, zegt ze in de video die je bovenaan deze pagina ook kan vinden. “Er bestaat zoiets als WikiFeet. En het is precies wat je denkt dat het is.”

“Vervolgens toets ik mijn naam in en dan krijg je allemaal foto’s van de afgelopen jaren, waarop je voeten te zien zijn. Vervolgens kunnen ze het raten en ik heb dus ‘oké feet’.” Roxeanne laat vervolgens haar score zien: een rating van 3 op 5… tenen? Op de website is te zien dat 19 gebruikers haar wel de maximale score hebben gegeven en klikten op ‘beautiful feet’.