Sterren

Simon en Annemarie Keizer breken na drastisch besluit

Dit jaar zou fantastisch beginnen voor Simon en Annemarie Keizer, want een grote droom zou uitkomen: het maken van een wereldreis. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en moesten ze hun reisavontuur afbreken. Annemarie deelde een paar dagen geleden al een emotioneel fragment, waarin te zien is dat ze haar tranen niet kan bedwingen als ze de moeilijke beslissing nemen om terug te keren naar Nederland.

Simon heeft nu zijn laatste vlog over de wereldreis online gezet en op de beelden is goed te zien dat ook hij het ontzettend moeilijk heeft met dit drastische besluit. Deze video zie je hierboven (bron: YouTube Ik & Simon).

Gelukkig kende hun wereldreis, die drie maanden zou duren, wel een fantastische eerste helft. Ze bezochten onder meer Zuid-Afrika, Singapore, Thailand en Japan. En in Australië kwam een vurige wens uit: kangoeroe’s in het wild zien. “De welbekende “Bucketlist”. Heb jij ook zo’n lijstje? Ik wel! En als klein meisje stond deze er al op… Toen was ik al gefascineerd door kangoeroes en leek het een onwerkelijk iets om zo’n beestje ooit van dichtbij te mogen bewonderen.. Een paar weken geleden kwam er een vinkje achter deze bucketlist-wens!” schreef Annemarie.