Sterren

Speelde nog een koppel vals in Temptation Island?

Gianni en Melissa werden in Temptation Island betrapt op het gebruiken van een telefoon. Linea recta werden zij naar huis gestuurd, maar waren zij wel de enigen die vals speelden? Een uitspraak in Temptation Talk zorgt voor een hoop verwarring…

“Wat wij als meiden vaak deden was heel vaak naar de wc gaan, als we zoiets hadden van: laat ons met rust”, zegt Roshina in het praatprogramma, dat iedere woensdag direct na Temptation Island wordt uitgezonden op RTL5. Presentator Rick Brandsteder grapt vervolgens: “Dus niet alleen voor een belletje?” Roshina wil hier niet op ingaan: “Geen commentaar.”

Roshina was de enige die wist van de telefoon die Melissa op haar badkamer had verstopt. Hiermee had ze contact met Gianni. Ze bedachten een plannetje om ook contact op te nemen met Karim, de vriend van Roshina. En niet eventjes: ze hebben maar liefst vier uur lang op de badkamer van Melissa gezeten. Wat zij hier allemaal precies hebben besproken, blijft een raadsel.

Nep?

De telefoonrel was niet de enige schok die fans te verwerken kregen door het stel. Vorige maand onthulden ze ook nog eens dat, volgens hen, “aan dat programma helemaal niks echt is.” Dat kan je zien via deze link en de video hieronder.