Sterren

Sylvie legt zichzelf vlak voor huwelijk flink in de watten

Sylvie Meis heeft zichzelf nog even flink in de watten gelegd voordat ze gaat trouwen met haar verloofde Niclas Castello. Op haar social media deelt ze een paar kiekjes op een luxe jacht in de Franse badplaats Saint-Tropez.

“Er gaat niets boven een zeebries om me te laten lachen”, schrijft ze bij een foto. Ook zijn veel volgers onder de indruk van haar afgetrainde lichaam op een andere foto. “Sunset lover”, schrijft ze daarbij. Sylvie is nog volop aan het genieten en ze zorgt voor de ultieme ‘wedding tan’ voordat ze in het huwelijksbootje stapt met Niclas, later deze maand.

View this post on Instagram

Sunset Lover 🌅 #sainttropez

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelde de 42-jarige presentatrice aan het Duitse Gala. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” De bruiloft duurt maar liefst vier dagen.

Enkele weken geleden vierde Sylvie al haar uitbundige vrijgezellenfeest. Met haar vier beste vriendinnen bracht ze een aantal dagen door in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.