Sterren

Sylvie Meis stelt deze eisen aan haar nieuwe huis

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello zijn samen op huizenjacht maar de twee nemen hun tijd voor ze een beslissing nemen. “We hebben geen haast met de koop. We kijken gewoon wat de markt te bieden heeft”, zegt de presentatrice tegen het Duitse tijdschrift Gala.

Sylvie en Niclas werden eerder deze maand in Hamburg gespot. Hun oog zou zijn gevallen op een pand in een buitenwijk van de stad. “Het moet natuurlijk aan al onze eisen voldoen en er moet voldoende ruimte zijn. Zo bouwen we langzamerhand ons leven samen op”, aldus Sylvie.

Niclas woont nu nog grotendeels in Miami en Los Angeles. Hij en Sylvie wilden eigenlijk in juni met elkaar trouwen maar door het coronavirus kan het feest niet doorgaan. Een vervangingsdatum hebben ze nog niet gevonden. Ze hopen in ieder geval nog dit jaar hun jawoord aan elkaar te kunnen geven.

Sylvie en Niclas waren van plan om in het Italiaanse Florence te gaan trouwen. De twee maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend. Als Sylvie eenmaal getrouwd is, zal ze in ieder geval niet niet de naam van Niclas, die eigenlijk Zerbs heet, aannemen. Dat heeft ze onlangs nog laten weten op de Duitse radio. Het fragment is in de video hieronder terug te zien.