Sterren

Temptation-Zach haalt op racistische wijze uit naar Christian

‘Spleetoog!’ Zach uit Temptation Island mag dan wel samen met Christian een week op Temptation Island hebben doorgebracht, ze zijn duidelijk niet elkaars beste vrienden geworden. Op Instagram haalt hij hard naar hem uit…

De meest spraakmakende kandidaat van Temptation Island 2020 daagt zijn collega uit voor Boxing Influencers. In dit kickboksspektakel nemen bekende influencers en realitysterren het tegen elkaar op en Zach lijkt dit duidelijk ook wel wat. Onder andere aartsrivalen Alex Maas en Niels van der Zanden stonden al tegenover elkaar in de ring en Zach lijkt een zelfde spektakel te willen creëren met zijn uitdaging.

‘Kan je mij wel zien?’

Dit doet hij echter wel op een racistische wijze. “Kom je niet melden. Ik weet niet wat je komt doen, maar je bent niet eens relevant, bro. Kan je mij wel zien, met je spleetogen? Ik geef je één uppercut en hots”, tekent Lovereality.nl uit zijn mond op.

Even later zegt Zach zelf dat hij ondanks zijn aanval niet racistisch is. “Voor de mensen die bang zijn dat ik racistisch ben, dat ben ik niet! Christian kan wat hebben en we dagen elkaar enkel uit.”

Reacties

Uit de reacties blijkt echter dat deze uitleg voor velen niet volstaat. “Als je denkt dat hij niet dieper kan zinken doet hij weer iets”, schrijft iemand. Een ander: “Ik begin hem met de minuut zieliger te vinden.” Ook de woorden ‘mafkees’, ‘kneus’ en ‘WHAAAAAAAAAT’ vallen veelvuldig.

Nepstel?

Waar danser Christian zijn Angela niet heeft bedrogen, ging Zach al binnen twee dagen de fout in. Veel kijkers denken dan ook al maanden dat Zach en Simone zelfs ingehuurde acteurs zijn. Michella Kox kwam zelfs met ‘bewijs’