Sterren

Tim Douwsma deelt zijn allergrootste ergernis

Zanger Tim Douwsma heeft op zijn Instagram Stories zijn allergrootste ergernis gedeeld. En hij lijkt er helemaal klaar mee te zijn…

Zo schrijft de Fries: “Ergernis nummer 1! Wanneer je met je vriendin en kleine op het terras zit en mensen maken stiekem foto’s van je wanneer je net iets aan het eten bent!! Vraag me dan!! Geen probleem!!”, aldus Tim.

Even later vraagt de zanger aan al zijn duizenden volgers nog of ze ook vaker ‘Insta-moe’ zijn de laatste tijd. Maar liefst 71% van de stemmers reageert daarop met ‘jup’. “Woww!! Meer met mij dus!! #awakening”, schrijft Tim bij de uitslag.

Vorige week kwam Tim nog in het nieuws doordat hij een bijzondere tattoo liet zetten voor zijn zoontje Dez. Met trots deelt hij dan ook het eindresultaat: de geboortedag van zijn zoon en enkele coördinaten heeft hij op zijn linkerarm laten vereeuwigen. Overigens was Dez zelf ook aanwezig toen vaderlief zijn tattoo liet zetten, zo is in de fotoserie hieronder te zien. “Dez kijkt even mee hoe heit (vader, red.) een tattoo voor hem zet ❤️”, schrijft de zanger erbij.