Sterren

Twee grote liefdes Georgina Verbaan ontmoeten elkaar!

Actrice Georgina Verbaan is sinds eind vorig jaar dolgelukkig met haar nieuwe liefde Maartje Wortel. Op Instagram is nu te zien dat Maartje inmiddels Georgina’s 9-jarige dochter Odilia heeft leren kennen!

Veel volgers reageren enthousiast op de foto, net zoals acteur en goede vriend Patrick Martens: “Wat een fijne foto”, schrijft hij erbij. Maartje zelf laat ook van zich horen en schrijft: “Te slim om te stunten” en plaatst een heleboel hartjes. Op andere foto’s die het stel gedeeld heeft, is te zien dat ze genieten van een portie sushi.

View this post on Instagram

đŸŽ©đŸ‡

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Het lijkt erop dat Maartje de eerste vrouwelijke liefde is van Georgina. Eerder waren de twee al zoenend gespot, maar hun exacte relatiestatus was toen niet duidelijk. De twee tortelduifjes wilden er toen niks over kwijt behalve dat ze het ‘heel gezellig’ hebben. Eerder had de 40-jarige actrice relaties met mannen, onder wie Jort Kelder, Rob van de Wouw en Bram van Leeuwen.

View this post on Instagram

❀

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Begin maart 2018 liep Georgina’s vorige relatie met Bram op de klippen. Na twee jaar hadden de twee in goed overleg besloten hun relatie te beĂ«indigen. De redactie van Shownieuws merkte toen op dat Bram via Facebook op zoek was naar een nieuw huis…