Sterren

Verdrietige Nicolette van Dam deelt beladen brief

Nicolette van Dam heeft met tranen in haar ogen een brief geschreven aan haar oma. Ze heeft haar door de coronacrisis inmiddels alweer bijna 3 maanden niet gezien…

Op Instagram schrijft Nicolette genomineerd te zijn voor een uitdaging door haar goede vriendin Holly Brandson. De ‘challenge’ is: schrijf een brief naar iemand die speciaal voor je is. “Confronterend, maar helemaal in deze tijd heel fijn om te doen,” zegt Nicolette hierover.

Vervolgens deelt ze zelfs de volledige brief en menig volger zal het met een brok in de keel hebben gelezen.

Ik heb hier een brief…

Ze schrijft onder andere het volgende: “Wat zitten we in een gekke tijd, liefste Lily. Mis je zo enorm. Ik heb je bijna drie maanden niet gezien. Dat is nog nooit gebeurd. Ik heb je bijna drie maanden niet kunnen knuffelen. Krijg er tranen van in mijn ogen als ik denk hoe erg ik mijn soulmate mis.”

“Maar wat ben ik blij dat we dit met elkaar aankunnen,” vervolgt Nicolette positief. “Dat jij zo sterk bent en altijd positief. Terwijl ik weet dat jij er ook verdriet van hebt dat je ons niet kan zien en dat ik niet mijn wekelijkse toastjesmiddag met Lola en Kiki bij je kan houden.”

Dankwoord

Ook schrijft Nicolette hoe dankbaar ze is dat ze haar oma in haar leven heeft. “En dat ik zo’n kanjer van een oma heb. Onze band is zo sterk. We zijn zo met elkaar verbonden. Ik draag niet voor niets jouw vingerafdruk aan een ketting. Je bent altijd bij me, ook op afstand. Ik verheug me op onze gezellige fijne momenten, samen weer een wijntje drinken. Ik verheug me op jou! Hou heel veel van je, x jouw allessie”, sluit ze af.

De volledige brief is hieronder te lezen, door op de foto naar rechts te klikken.

Eerdere tranentrekker

Eerder liet Nicolette van Dam haar volgers ook in tranen achter door een verdrietig filmpje. In de video is te zien hoe haar dochters en moeder zo dichtbij… maar toch zo ver weg van elkaar zijn.

Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (5) zwaaien in het filmpje naar Nicolette’s knappe moeder Karin, die vanuit haar auto naar haar kleindochters zwaait. “Ontroerend dit… Ook het spelen bij de opa’s en oma’s zit er effe niet in. Dan maar zo, vanuit de auto handkusjes geven en zeggen hoeveel ze van hun oma houden!” schrijft de presentatrice bij de video op Instagram, die je ook bovenaan deze pagina ziet.