Sterren

Volgers Monique in tranen na heftig bericht

Monique Westenberg heeft veel volgers tot tranen geroerd met een verdrietig bericht op Instagram. Ze deelt een verhaal over een hond op haar pagina en dat roept veel emoties op…

“Acht jaar lang ultieme trouw, hij en zijn baasje, zijn baasje en hij, altijd zij aan zij”, valt te lezen, naast de foto van het arme beestje. “Maar het noodlot, pure willekeur, het spaart niemand, ook niet zijn baasje.”

“Nu is hij bij ons, maar hij eet niet meer”, gaat het verdrietige verhaal verder. “Normaal is ons asiel voor velen een veilige plek, maar deze lieve ouwe loebas snapt er niks van, hij is nu alles kwijt. We kunnen hem niet geven wat hij nodig heeft, hij zou moeten mogen rouwen, weer van iemand leren houden, weer iemands vriend worden, weer altijd samen zijn. Wat doet redden soms ongelofelijk veel pijn.” De organisatie roept op om voor meer info de volgende link te volgen.

Verdriet

Het bericht van de grote dierenvriend Monique doet haar volgers verdriet. “Pfff, ik zat weer met tranen in mijn ogen. Zo zielig. Ik hoop zo op een reddende engel die op zijn pad komt!” schrijft een fan.

Vele anderen laten ook weten dat het bericht voor een brok in de keel zorgt. “Mijn hart bloedt”, schrijft iemand. “Afschuwelijk, wat vreselijk voor de arme schat”, reageert een ander. Velen hopen en bidden dat de ‘arme schat’ zo snel mogelijk een nieuw baasje vindt. “Wat verschrikkelijk, ik hoop dat er iemand is die nog goed voor hem kan zorgen.”

Monique en André in coronacrisis

Volkszanger André Hazes en zijn vriendin Monique laten geregeld zien hoe het hen vergaat in de coronacrisis. In foto’s en filmpjes laten ze zien dat ze hun humor nog lang niet zijn verloren.

Zo deelde André op Koningsdag nog een filmpje, waarin hij zijn vriendin Monique Westenberg in de maling nam. In het filmpje, dat hieronder is te zien, zegt hij: “Schat, gefeliciteerd hè, met Dré.” Waarop Monique verbaasd vraagt: “Waarom?” Het verlossende antwoord en de hele grap van André zie je hieronder.