Sterren

Wendy van Dijk op krukken

Het is even behelpen voor Wendy van Dijk. De presentatrice is onlangs geopereerd aan haar knie en dat betekent dat ze momenteel op krukken loopt.

Op Instagram laat ze zien dat ze naar de deur ‘strompelt’ als er bij haar wordt aangebeld. Ze wordt verrast door Bob die ze nog kent uit het afgelopen seizoen van Hart in Aktie. “Ik stond bij hem voor de deur in coronatijd voor het programma Hart In Aktie en hij nu bij mij.. even heerlijke soep brengen voor de knie-patiĂ«nt 🙂 dankjewel Bob!”, schrijft ze. Het filmpje van Wendy zie je in de video bovenaan het artikel.

Wendy van Dijk vertelde eind vorige maand dat ze een gescheurde meniscus heeft. Op de vraag wat haar zomerplannen zijn, vertelde ze tegen De Telegraaf: “Stiekem had ik gehoopt om toch nog even Ibiza aan te raken, maar ik moet geopereerd worden aan mijn knie: een gescheurde meniscus.” Ze had al wekenlang last van haar knie, en werkte tijdens de opnames van Hart in Aktie gewoon door. “Bij de opnames van Hart in Aktie konden we de eerste paar weken niet eens totaalshots draaien, omdat ik mijn rechterbeen achter me aan sleurde, maar ’the show must go on’. Ik dacht dat het vanzelf over zou gaan, maar we zijn nu drie maanden verder en ik heb nog steeds last en pijn.”