Sterren

Wendy van Dijk vraagt om hulp, Loekie nog altijd vermist

Loekie Krull, het vermiste 15-jarige meisje uit Boxtel, is nog altijd vermist. Loekie is een nichtje van een vriendin en collega van Wendy, en Wendy is dus erg ongerust. Op haar platform Wendy Online vraagt de presentatrice of iedereen die het bericht kan delen, wil helpen…

Zo is er de volgende tekst te lezen op Instagram: “Loekie Krull, het vijftienjarige nichtje van onze art director, is al vijf dagen vermist. Het meisje was met haar moeder op weg naar een afspraak bij het Centrum voor Jeugd en Gezin, maar is weggefietst en aan haar moeder ontkomen. Allerlei zoekacties hebben tot nu toe niets opgeleverd. Haar familie en de politie zijn vreselijk bezorgd en vragen iedereen die een idee heeft waar Loeki kan zijn contact op te nemen met de politie. Loekie is verdwenen in de omgeving van Boxtel. Deel dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen dit zien. We wensen de familie alle sterkte. ❤”

Op de website van de Politie is het volgende signalement te lezen: “Vertrokken op een Batavus damesfiets, donkerblauw (lijkt zwart) met voorop een bagagedrager. Daar zat een bruine mand op, maar deze is er vermoedelijk afgehaald. Bruine handvatten, verroeste grote bel links op het stuur. Zwarte jogging broek, Nike sneakers donkerblauw met wit, zwarte jas tot over de billen. Grijs vest met capuchon onder de jas. Een zwarte beanie/muts met daar onder een strakke haarband, zwart van kleur. Ze heeft een plaatjesbeugel in haar mond. Ongeveer 2 weken geleden oorcorrectie laten doen, binnenkant oor dus mogelijk nog paars gekleurd. Mogelijk een nep neuspiercing. Normaal draagt ze lenzen. Ze heeft haar bril wel meegenomen dus deze kan ze mogelijk op hebben.”

Ook zijn er enkele persoonsgegeven vrijgegeven waaraan Loekie te herkennen is.

  • Geboortedatum: 14-04-2005
  • Leeftijd: 15
  • Lengte: 170 cm
  • Haarkleur: donkerblond
  • Blauw: blauw
  • Geslacht: vrouw