Sterren

Wilfred Genee reageert op 'rel' met Martien Meiland

Wilfred Genee en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen hebben dinsdagmiddag in Veronica Inside bij Radio Veronica gereageerd op een ‘rel’ met Martien Meiland.

Het leek er even op dat de flamboyante kasteelheer helemaal klaar was met Wilfred Genee en zijn radiocollega’s, nadat hij niet wilde bellen tijdens de uitzending. ‘Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug”, vertelde sidekick maandagmiddag. Maar dat blijkt nu iets genuanceerder te liggen.

“Wij hadden gezegd: ‘Martien wil niks meer met jou te maken hebben’, maar hij zei eigenlijk: ‘Nee, helaas niet’. Dat was het, haha!”, aldus Rick in het radioprogramma. Onder andere RTL nam het bericht over met de smeuïge kop ‘Martien Meiland wil niets meer met Wilfred Genee te maken hebben.’ Rick Romijn vertelt lachend op de radio: “Op RTL Nieuws stond het als groot nieuws. Volgens mij willen ze er vanavond mee openen om half acht.” Niels van Baarlen vult aan: “Het is fake news”.

Wilfred vindt het jammer dat niet iedereen de grap snapt: “De humor is op dit moment ver te zoeken in dit land hè, iedereen is boos. Iedereen is boos…” De heren sluiten de ‘rel’ tot slot vrolijk af: “We hebben er hard om gelachen.”

Overigens kwam Wilfred de afgelopen weken al massaal in het nieuws door een uit de hand gelopen ‘racisme-uitzending’ van Veronica Inside. Hierdoor kreeg hij flinke ruzie met tafelheren René van der Gijp en Johan Derksen. In de video hieronder is te zien hoe hij daarop reageert.