Sterren

Komt er een comeback van 'Villa Felderhof'?

Wilfred Genee heeft woensdag in zijn radioprogramma VI vertelt dat hij graag een comeback zou willen van het populaire programma ‘Villa Felderhof’. In de uitzending heeft de presentator met Rik Felderhof besproken of daar al plannen voor zijn.

“Als ik dat dan zeg: het programma mag weer terugkomen. Wat zegt u dan?”, vraagt Wilfred aan Rik. “Ja, er zijn wel pogingen gedaan om mij te verleiden om opnieuw in Zuid-Frankrijk te gaan zitten en het programma opnieuw op te pakken, maar ik heb het niet gedaan”, vertelt Rik in de radioshow. “Ik vind het heel mooi geweest. Vijftien jaar is het programma een succes geweest. En als ik het nog een keer ga doen, ga ik mezelf herhalen.”

Rik denkt ook niet dat het format in deze tijd nog zou werken. “De situatie is ook veranderd. De gasten die kwamen waren eigenlijk nog heel erg onbevangen en oprecht terwijl nu iedereen zijn eigen telefoon mee heeft en zijn eigen filmpjes maakt” vertelt hij aan Wilfred. “Mensen zijn op hun hoede want wat je in het programma zegt, is niet exclusief voor het programma maar wordt overgenomen door de bladen. Iedereen is daar nu heel huiverig voor.” Het hele interview met Rik is in de video hierboven te zien!