Sterren

Yolanthe emotioneel door mooie brief

Yolanthe Cabau is ontroerd door een mooie brief van een dierbare. Op haar Instagram Stories deelt ze de inhoud van het bericht en één ding is duidelijk: Yolanthe heeft fantastische vriendinnen…

“Ik werd vandaag wakker met een lief klein bericht op mijn eettafel van mijn beste vriendin”, schrijft de actrice op Instagram. “Hoewel ik haar had verteld dat ik laat thuis zou zijn en zij juist vroeg op moest staan, besloot ze om naar mijn huis te komen om hier te logeren.”

“We hebben maar een uurtje gepraat en zijn toen in slaap gevallen”, vervolgt Yolanthe. “Maar het was zo betekenisvol. We praten altijd over God en hoe we deze wereld een betere plek kunnen maken. Daarom houd ik zoveel van haar.”

“Ik deel dit omdat ik denk dat het belangrijk is om betekenisvolle dingen uit pure harten te delen. Zie hier haar bericht…” sluit ze af. Vervolgens deelt ze een foto van het bericht op haar keukentafel:

Daarna deelt Yolanthe ook nog een foto met zoontje Xess Xava en haar BFF:

Heftig schema

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe zo moe is dat ze al snel in slaap valt. Vorige week gebeurde dit zelfs op de set van Just Say Yes.

Haar collega’s konden het niet laten om haar al knikkebollend te filmen. Gelukkig kon Yolanthe er zelf ook hard om lachen en dus deelde ze de video ook op haar eigen Instagram. Het hilarische tafereel is hier te zien.
]8icxd