Sterren

Yolanthe openhartig over breuk met Wesley

Yolanthe Cabau (35) spreekt in de nieuwe Grazia voor het eerst openhartig over de breuk met Wesley Sneijder. “Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit.”

Het was een heftige periode voor Yolanthe. Ze heeft een punt achter haar relatie met Wesley gezet, en probeert nu als alleenstaande moeder nu carrière te maken. En dat terwijl ze ook nog co-founder is van stichting Free A Girl om zo de wereld te verbeteren. Aan Grazia vertelt Yolanthe over de breuk: ““Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Gelukkig gelooft de brunette nog wel in eeuwige liefde en ziet ze haar scheiding, waar ze nog altijd middenin zit, niet als falen: “Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden, maar ik ben tegelijkertijd ook een heel gevoelig persoon.”

Overigens zit Yolanthe zelf al een tijdje met zoon Xess Xava in thuisisolatie in Los Angeles. Ze ziet alleen één achternichtje en één vriendin. Vader Wesley mist zijn zoontje natuurlijk enorm, daarom Skypen of Facetimen ze elke dag met elkaar. “Het is natuurlijk niet fijn dat we op zo’n grote afstand zitten, en dan is er ook nog het tijdsverschil. Ik ben heel close met mijn moeder, zussen en Wesleys moeder, dus we proberen zoveel mogelijk contact te houden.”

Het hele interview is te lezen in de nieuwe Grazia, waar Yolanthe deze week ook gasthoofdredacteur van is. In de video hierboven bespreken we bij Shownieuws de laatste ontwikkelingen.