Sterren

ZIEN: Chantal Janzen deelt vrolijk vakantiekiekje met zoon James

Chantal Janzen heeft tijdens haar zonnige vakantie in Frankrijk een vrolijk vakantiekiekje met haar zoon James gedeeld. Veel volgers smelten weg na het zien van de aandoenlijke foto… “M’n vriendje❤️”, schrijft Chantal bij onderstaande foto.

Chantals bekende fans kunnen het niet laten te reageren. Rachel Hazes doet dat met een hartje en Jan Versteegh schrijft: “Knapperd is het!” Maxim Hartman laat ook van zich horen: “Leuk dat deze ook een keer wat aandacht krijgt. En niet alleen dat kleine ventje.”

Anders volgers reageren met: “Laat zijn vriendinnetje het maar niet horen”, “Mooie bikini Chantal ❤️❤️”, “Wat zie je nu er ook weer mooi uit Chantal, net zoals je mooie vriendje” en “Mag je best wel trots op zijn én geniet ervan” In de video hierboven is overigens een filmpje te zien van haar jongste zoon, Bobby.

View this post on Instagram

M’n vriendje❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

James is begin deze maand nog in het nieuws gekomen toen Chantal meedeelde dat hij in ziekenhuis lag. “En dan ineens lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met ‘n blindedarmontsteking. Stom! Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is ‘t! Trots op onze lieve dappere munchkin”, schreef Chantal bij een andere aandoenlijke foto van haar en James.