Sterren

ZIEN: De hele familie Boszhard op 1 mooie familiefoto

Het is toch een van de bekendste tv-families van Nederland: de Boszhardjes. Broers Carlo en Ron zijn al tientallen jaren bekend als presentator van de grootste programma’s en ook moeder Wil werd bekend door veel tv-optredens. Maar heb je ze weleens samen gezien?

Nu kan dat. De gehele familie Boszhard, inclusief bijvoorbeeld Carlo’s partner Herald, zijn op de foto gegaan. En dat levert prachtige beelden op, zoals je hieronder kan zien.

View this post on Instagram

Zo gezellig bij Nico Kroon 🔝🔝

A post shared by Wil Boszhard (@wil_boszhard) on

Fans vinden het geweldig om te zien. “Superleuke foto met de fam, Wil”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Wat een ontzettend mooie dierbare foto”, reageert een ander.

Ook Chantal Janzen laat weten dat ze het mooi vindt om de hele familie Boszhard zo samen te zien. “Wat leuk!” schrijft ze in een reactie.

Slanke Carlo

Opnieuw is te zien hoe slank Carlo tegenwoordig is. Hij heeft duidelijk niet stilgezeten in de coronacrisis, zoals onlangs al te zien was op zijn Instagram-pagina.

“Married dag 2!” schreef hij op Instagram bij de foto in zijn strakke outfit. “Laat de dames maar komen!”

View this post on Instagram

Married dag 2! #laatdedamesmaarkomen

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard) on

Veel bekende volgers reageerden op de post. “Monkey! Wat zie je er goed uit”, schreef Chantal Janzen in de reacties. Zo te zien heeft Carlo een streng dieet, want hij reageerde: “Maar wat heb ik een trek.”