Sterren

ZIEN: Deze BN'ers speelden in GTST

Het einde van het 30ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden nadert alweer. Een bewogen jaar voor de bekende soap, met als klap op de vuurpijl het coronavirus dat een hoop roet in het eten gooit. Na al die seizoenen zijn er al heel wat BN’ers geweest die ook in het fictieve Meerdijk hebben gewoond, hieronder een (bescheiden) lijst!

Isa Hoes

Actrice en schrijfster Isa Hoes speelde van 1990 tot 1994 in de serie en vertolkte de rol van Myriam van der Pol. Vooral haar bijzondere kapsels staan veel mensen nog bij…

Ruud Feltkamp

Ruud is nog niet zo heel lang uit de serie gestapt. Na 12 jaar besloot hij in 2018 om te stoppen en zich volledig te richten op cryptocurrencies, zoals de bitcoin. Hij vertolkte de rol van Noud Alberts.

Lieke van Lexmond

Lieke is inmiddels niet meer van de tv weg te denken, maar vroeger speelde ze jarenlang de rol van Charlie Fischer. Na 9 jaar besloot ze in 2012 om Meerdijk te verlaten.

Jan Kooijman

Je hebt Jan vast en zeker al vaker voorbij zien komen als jurylid in verschillende dansprogramma’s. Vroeger was hij namelijk professioneel balletdanser. Maar van 2009 tot 2012 speelde hij de rol van Danny de Jong in GTST.

View this post on Instagram

#mutsopjehoofd Fijn weekend allemaal 馃挮

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Gigi Ravelli

Nadat Gigi in 2016 is getrouwd met beurshandelaar Roger Hodenius, verschijnt ze vrijwel nooit meer in de spotlights. Dat was vroeger wel anders, toen ze van 2007 tot 2014 de rol van Lorena Gonzalez vertolkte.

View this post on Instagram

Haiiii

A post shared by giravelli (@giravelli) on