Sterren

ZIEN: Dit zijn alle drag queens van Drag Race Holland!

Start your engines, and may the best woman win! Videoland heeft maandagavond de tien queens bekendgemaakt die gaan strijden om de titel Hollands Next Drag Superstar!

De tien drag queens zijn: Envy Peru, Chelsea Boy, Megan Schoonbrood, Miss Abby OMG, Madame Madness, Sederginne, Ma’am Queen, Roem, Patty Pam-Pam en Janey Jacké. De eerste aflevering is vanaf 18 september te zien op Videoland. De uiteindelijke winnaar krijgt een tien pagina tellend interview in de Cosmopolitan en een haute coute jurk van Claes Iversen.

RuPaul’s Drag Race is een programma waarin ‘drag queens’ strijden om de winst. Het programma is een beetje te vergelijken met Holland’s Next Top Model.

Betrouwbare bronnen vertelden eerder aan Shownieuws dat Nikkie de Jager een vast gezicht van het programma wordt. Zij zal als jurylid verbonden zijn aan de gloednieuwe show. Een opsteker voor haar, na de vreselijke overval bij haar thuis.

Ingewijden melden ook dat een andere Nikkie plaats zal nemen aan de jurytafel: Nikkie Plessen. Het programma draait om performances, make-up en outfits van de kandidaten, dus zij kan daar goed over meepraten. Als laatste jurylid zingt de naam van ontwerper Claes Iversen rond. De kans is groot dat hij mee gaat helpen outfits te ontwerpen. Als gast-jurylid zou onder andere Roxeanne Hazes te zien zijn in het programma.