Sterren

ZIEN: Dré Junior is een echte casanova

Dré Junior, de zoon van André Hazes en Monique Westenberg, blijkt een echte casanova! Dat blijkt uit twee filmpjes die op social media te zien zijn…

Zo delen Bas Smit en Nicolette van Dam allebei een Instagram Story waarop Dré wegrent met… hun dochters! Loly-Lily en Kiki-Kate hebben allebei een hand van kleine Dré vast en rennen samen over het terrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. “Kleine André weet nu al goed wat ‘ie wil…”, grapt Bas bij een van de filmpjes. In de videoplayer hierboven is het aandoenlijke tafereel terug te zien.

Overigens sprak Shownieuws afgelopen week nog met Monique over een belangrijk deel van de opvoeding van haar zoon. Ze legde ze voor de camera uit waarom zij en André hun zoon niet meer zo herkenbaar in beeld willen hebben.

Wij hebben er samen voor gekozen om hem iets minder in beeld te doen van de voorkant van zijn gezichtje. Op social media doen we hem van de zijkant of de achterkant of we doen een brilletje op. We gaan hem niet meer helemaal afschermen, maar dat hele herkenbare willen we er wel afhouden. Hij had er een beetje last van.”

Dré Junior begon namelijk herkend te worden door oudere kindjes en die begonnen hem voor te trekken. “Hij weet helemaal niet waarom. En als hij bijvoorbeeld met de oppas weg is, of met mijn ouders weg is, die dan niet herkend worden, kan hij gewoon zijn wie hij is.”

En dat hij door zijn ouders uit beeld wordt gelaten, begint nu al zijn vruchten af te werpen. “Ja ik merk nu al dat er mensen zijn die zeggen ‘O, wat is hij veranderd!’”, aldus Monique. In de video hieronder is haar hele uitleg te zien over de privacy-beslissing.