Sterren

Ilse DeLange zingt prachtige cover!

Zangeres Ilse DeLange heeft op haar Instagram een cover gezet van Keane, en veel volgers zijn érg onder de indruk. Dat is te zien aan de reacties onder het bericht.

Woensdagochtend zong Ilse het nummer Somewhere Only We Know van de Engelse band Keane bij Q-Music. “Het is zo’n mooi liedje. Dank voor alle lieve reacties die we deze ochtend kregen”, schrijft de zangeres bij haar post. Veel fans reageren dolenthousiast op haar versie van het nummer. “Wauw! Zooo mooi”, “Heel mooi liedje en hele mooie uitvoering!”, “Dit was ‘n goeie afleiding tussen wiskunde door HAHA”, “Wouw… kippenvel all over. Zo mooi gedaan❤️” en “WAUW ZO MOOI”, wordt er onder andere geschreven.

De cover is hieronder te beluisteren.

Grote prijs voor Ilse

De Twentse won afgelopen zomer nog de Jeff Walker Global Country Artist Award, een prijs van de Amerikaanse Country Music Association (CMA). De onderscheiding wordt uitgereikt aan een “uitstekende artiest” van buiten de Verenigde Staten, die “heeft bijgedragen aan de populariteit van countrymuziek en het onder de aandacht brengen van countrymuziek in hun eigen land.”

In een filmpje dat DeLange deelt op Instagram spreekt Carrie Underwood, een Amerikaanse countryzangeres die lange tijd de uitreiking van de CMA Awards presenteerde, haar toe vanuit Nashville. “Jij verdient deze erkenning zo erg, voor alles wat je hebt bereikt met je muziek, televisie en met je festival in Holland, waar ik de eer had om aan deel te nemen. Ook kom je op voor en help je nieuwe artiesten. Gefeliciteerd!” Het filmpje van Carrie is hierboven nog eens terug te zien.