Sterren

ZIEN: Kees Tol voor én na verbluffende transformatie

Kees Tol heeft op zijn social media een verbluffende transformatie gedeeld. De Volendammer is de laatste paar jaar behoorlijk afgevallen, zo is te zien op een foto.

De presentator maakt nog een grapje bij zijn eigen post: “Zoek de 153 verschillen..  #nooitheeftiemandmegewaarschuwd #nogbooserover #paarkilogeleden

Kees krijgt veel reacties: “Je hebt een leuke persoonlijkheid dus dan zie je de buitenkant minder”, “De beste versie van jezelf creëer je door de jaren heen. En niet zonder prijs. Maar hou van allemaal! #eenseentopperaltijdeentopper❤️ PS hoe zou jij iemand waarschuwen dan?” en “Best goed opgedroogd” Het kiekje is hieronder zelf te aanschouwen.

Overigens was Kees een paar jaar geleden nog poedeltje NAAKT te zien bij Shownieuws! Benieuwd hoe dat kwam? Dat zie je in de video hierboven.

 

Momenteel is Kees te zien als presentator van het programma VTWonen weer verliefd op je huis. Hier is te zien hoe een huis, net als Kees, een totale metamorfose krijgt. In de video’s onderaan deze pagina vertelt Kees je alles over de meeste bijzondere transformaties!