Sterren

ZIEN: Zo is Anouk toch te zien in The Voice!

Het had niet veel gescheeld of Anouk zou dit jaar niet te zien zijn in The voice of Holland. De zangeres is doodsbang het coronavirus te krijgen en wilde daarom dat er extreme maatregelen voor haar veiligheid zouden worden genomen. Dat is gebeurd, zo blijkt uit beelden op Instagram.

Anouk is bij de audities te zien via een videoscherm in haar rode Voice-stoel. Ali B. laat kort zien hoe dit er precies uitziet. Dit is bovenaan deze pagina te zien en voor de minder geduldige lezers zie je hieronder een screenshot.

Onzekerheid over nieuw seizoen

Omdat Anouk met zware astma kampt, zit zij in de risicogroep voor het coronavirus en is ze extreem waakzaam. Anouk wil geen enkel risico lopen en dat zorgde voor topoverleg achter de schermen. Daarom wilde Anouk ook de garantie hebben dat de opnames van het nieuwe seizoen echt heel veilig verlopen. Anders zou ze niet meedoen

Na gesprekken met haar long- en huisarts besloot Anouk eind mei al om niet fysiek bij de finale van The Voice Kids aanwezig te zijn. Het was een moeilijk besluit, zei ze toen. “Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken”, vertelde Anouk.

“Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten Knak & Aap, in zelf-quarantaine ga. Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden”, sloot ze af.