Sterren

Zo breed is kersverse papa Utopia-Timothy nu!

Timothy Steenbergen maakt gebruik van de coronacris om aan zijn lichaam te werken. De oud-Utopiaan laat op Instagram zien hoe het ervoor staat…

“Bezig met de training,” schrijft hij bij een foto van zichzelf in ontbloot bovenlijf. Timothy staat voor de spiegel met zijn vriendin Lysanne. “Dat wordt flaneren na de corona!” En inderdaad, dit gaat wel heel erg de goede kant op!

Timothy en Lysanne zitten ondertussen nog altijd op hun roze wolk. De oud-Utopiaan werd bijna twee weken geleden voor de eerste keer vader. Dochtertje Jelizah werd op zaterdag 25 april geboren.

Op Instagram deelde hij al snel een eerste kiekje van zijn kersverse dochter. “Lysanne, wat jij vandaag gedaan hebt is een taak van leven en dood, mijn god wat was ik bang toen jij zo hevig begon te trillen, dacht echt dat ik je kwijt ging raken, en moet je nou zien kleine baby Jelizah geboren op 25/4 19:14 dit is waar mijn vrouw bijna aan onder door ging, we houden eeuwig van je kleine Jelizah”, schreef de oud-Utopiaan onder zijn post op social media.

In november vorig jaar deelde de realityster het fantastische nieuws dat zijn vriendin in verwachting is van een wondertje. Daarbij liet hij ook meteen weten dat het om een meisje gaat. Timothy en Lysanne zijn sinds mei vorig jaar een stel, maar pas een halfjaar later maakte de oud-Utopiaan het bekend. Aan Shownieuws vertelde Timothy al eerder over zijn huidige trouwplannen met haar (zie bovenstaande video). De twee breidden hun gezin al dit jaar uit door hun puppy Ivy toe te voegen aan het huishouden.