Sterren

Zo gaat de bruiloft van Rudolph van Veen eruitzien!

Rudolph van Veen onthult de eerste details van zijn aanstaande droomhuwelijk. De tv-kok stapt na een relatie van 19 jaar in het huwelijksbootje met zijn grote liefde en dus pakken ze grandioos uit!

In Shownieuws vertelt Rudolph wat zijn plannen zijn. Op een winterse zondagmiddag begin 2022 gaat de bruiloft plaatsvinden. Het zal in ieder geval geen feestbruiloft worden tot in de vroege uurtjes. “Het hoeft van mij geen 2 uur ‘s nachts te worden en van Simone ook niet.”

Misschien wel het belangrijkst is voor de tv-kok: “De ultieme bruidstaart presenteren. Daar kijken we heel erg naar uit. We zijn er inmiddels al voor gaan zitten met allerlei tekeningen. De taart gaat eruitzien zoals Simone wilt dat hij eruit ziet. Ik bemoei me eigenlijk alleen maar een beetje met de smaakrichting, maar ik vind dat de maker van de bruidstaart er ook zijn ding van moet maken.”

Ook voor zoon Ralph is een bijzondere rol weggelegd. “Het mag ook zeker om hem gaan. Hij is Simone en ik samengesmolten in een persoon, dus hij krijgt zeker een bijzondere rol.” In de video bovenaan deze pagina vertelt Rudolph nog veel meer over het huwelijk.