Sterren

Zo gaat het nu met Ricardo van We Want More

Door zijn deelname aan We Want More kent heel Nederland hem nu als de Surinaamse Hazes. En met 10.000 euro aan prijzengeld op zak is het leven van Ricardo totaal veranderd…

De weergaloze Ricardo uit We Want More sleepte midden augustus 10.000 euro in de wacht met zijn derde plek in het SBS6-programma. Dit waanzinnige bedrag biedt hem kansen die hij nooit eerder had. Zo vertelt hij voor de camera van Shownieuws: “Ik heb mijn moeder geld gestuurd, mijn kinderen, mijn kleinkinderen. Twee maanden huurachterstand, die heb ik ook betaald”.

Maar gelukkig heeft hij ook zichzelf nog wat kunnen verwennen. “Een nieuw bed en een nieuw bankstel, helemaal van mij alleen! En dat vind ik prachtig.” In de video hierboven is het hele gesprek met Ricardo te zien.

Wil jij je opgeven voor het tweede seizoen van We Want More? Dat kan via deze link!

We Want Iris, Silver en Ricardo!

Fadozangeres Iris Feijen won de zangwedstrijd samen met haar gitarist Tiago, zoals te zien is in onderstaande video. Ze versloeg nipt haar mede-finalisten Silver en Ricardo in een bloedstollende finale en ze heeft daarmee maar liefst 100.000 euro gewonnen. “Onze deelname aan We Want More heb ik ervaren als één groot feest!”, vertelde Iris na haar winst. “De sfeer was supergoed, zowel op het podium als backstage. Met onze deelname wilden we gewoon een keer op tv laten zien dat wij de Portugese fadomuziek op onze eigen manier in Nederland ten gehore brengen. Dat pakte verrassend goed uit!”