Sterren

Zo reageerde Iris Hond op mediastorm na uitlekken affaire Marco Borsato

Iris Hond was maandagochtend te gast bij Koffietijd en daarin reageerde ze op de mediastorm die ontstond nadat haar affaire met Marco Borsato naar buiten kwam.

Marco bevestigde in oktober dat hij tijdens zijn huwelijk met Leontine een affaire heeft gehad met de pianiste. Volgens de zanger was dat in de periode dat zijn entertainmentbedrijf TEG in 2009 failliet ging. Marco’s bekentenis zorgde voor nogal wat commotie. Iris vertelde maandagochtend aan Loretta Schrijver in Koffietijd dat ze ‘volop’ met haar tournee bezig was. “Ik heb me gefocust op de boodschap die ik wil uitdragen. Op zo’n toer zit je in een soort bubbel, daar laat ik me niet uit halen. Ik richt me op de positieve dingen.” Iris heeft veel steun gehad aan het spelen op haar piano. “Muziek is mijn uitlaatklep, bij alles wat er speelt in mijn leven.”

In december vertelde Iris aan Privé dat ze achteraf spijt heeft van de affaire met Marco. “Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben beiden erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.”

Hoewel in eerste instantie Marco’s huwelijk toch leek gered, werd begin deze maand bekend dat Marco en Leontine gaan scheiden. De reden van de breuk is niet officieel bekendgemaakt, maar er gaan geruchten de ronde dat de zanger meerdere keren vreemd zou zijn gegaan. Ook zou Marco nog contact hebben gehad met Iris Hond (zie video boven).