Sterren

Zo viert Daphne Deckers vakantie in Spanje

Daphne Deckers geniet met haar man en dochter van de Spaanse zon. Ze is al twee weken in haar geliefde Marbella, maar helaas is deze vakantie wel anders dan andere jaren vanwege de coronacrisis.

De schrijfster deelt onderstaande foto met haar dochter Emma en haar echtgenoot Richard Krajicek waarop te zien is dat ze alle drie een mondkapje dragen. “De zomer van 2020”, schrijft ze erbij. Een aantal volgers vindt het dragen van een mondkapje op vakantie verschrikkelijk, waarop Daphne reageert: “Vreemd genoeg wen je er heel snel aan. Het valt in de praktijk heel erg mee, ook omdat iedereen er een draagt.” Anderen vinden de mondkapjes het gezin goed staan. “Wel volgens de laatste mode, dat dan weer wel”, en “Wel allemaal mooi bijpassend”, wordt er zoal gezegd.

Grote droom

Een grote droom is voor Daphne uitgekomen, want volgende maand week gaat de verfilming van haar romandebuut Alles is zoals het zou moeten zijn in premiĆØre. In de film spelen Barbara Sloesen en Jan Kooijman de hoofdrollen. Het verhaal gaat over Iris (Sloesen), die na haar bevalling verlaten wordt door haar vriend. Terwijl ze zwelgt in zelfmedelijden staat ineens hondenuitlater Douwe (Kooijman) voor haar neus. Ook Holly Mae Brood, Jelle de Jong en Victoria Koblenko spelen mee.

Daphne is ontzettend blij met het resultaat, zo vertelde ze onlangs aan Shownieuws. Het hele gesprek met haar en met hoofdrolspeler Jan Kooijman zie je in de video bovenaan het artikel.

View this post on Instagram

De zomer van 2020 šŸŒ“šŸŒžšŸ˜·

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers) on