Sterren

Zoë Livay verbreekt samenwerking met Ali B

Zoë Livay heeft in The Voice of Holland een waanzinnig voorstel gekregen: óf ze zou doorgaan naar de liveshows, óf ze zou met coach Ali B in gesprek gaan over een platencontract. Ze kiest voor het laatste en moet daarna de talentenjacht verlaten. Maar nu, ruim een jaar later is het niet gelukt bij Ali B. Maar ze heeft gelukkig bij een andere artiest haar handtekening mogen zetten…

Die handtekening staat nu onder een contract bij rapper Jebroer! Ze is ontzettend blij met de nieuwe samenwerking. Shownieuws sprak met de zangeres over haar nieuwe contract: “Hij (Ali B, red.) heeft een hele duidelijke visie, dat is zijn visie. En mijn visie viel daar niet binnen. En ik ga niet mijn eigen persoonlijkheid aan de kant zetten omdat iemand iets verwacht van mij wat ik niet kan.” Het hele interview met Zoë is in de video hierboven te zien.

Overigens raakte rapper Jebroer afgelopen week nog in opspraak nadat hij een illegale raveparty had gehouden met honderden jongeren. Dit bleek later echt compleet in scène te zijn gezet. Allemaal om meer aandacht voor zijn nieuwe album te vragen en om de 1,5-meter regel nog eens onder de loep te nemen.

Tot slot laat Ali B in een reactie aan Shownieuws weten dat hij er alles aan gedaan heeft om het beste uit de samenwerking te halen. Maar helaas verschillen ze van mening over welke creatieve richting ze moeten inslaan. Hij wenst haar het beste toe, en ziet nog steeds een enorm groot talent in haar.