'Minnares Peter R in verwachting'

Peter R. de Vries (56) mag straks weer luiers verschonen. Zijn 39-jarige minnares is in verwachting van een jongetje. “Leonie wilde heel graag het geslacht van haar kindje weten. Uit de echo blijkt dat ze een zoontje krijgt”, verklapt een vriend aan De Telegraaf.

De Vries is overigens niet de vader van het ventje. “Peter heeft al twee kinderen, Kelly en Royce, met zijn vrouw Jacqueline, met wie hij al bijna vijfendertig jaar is getrouwd en een open relatie heeft. Leonie wilde altijd al graag moeder worden. Een homovriend heeft haar wens in vervulling laten gaan”, gaat de bron verder.

Leonie en Peter hebben ruim tweeënhalf jaar een affaire. “Leonie werkte als eindredactrice bij RTL Boulevard waar Peter regelmatig als deskundige naast Albert Verlinde zat. Daar is de vonk overgeslagen”, aldus een andere ingewijde. “Ze is eind december uitgerekend, dus misschien wordt het wel een kerstkindje.”

Het is niet bekend hoe De Vries over de ‘gezinsuitbreiding’ denkt. “Ze hebben het nog steeds heel gezellig samen en zijn ook nog echt verliefd. Het moet raar lopen wil een baby daar verandering in brengen”, vermoedt de vriend. (BuzzE)