Muziek

Hoe gaat het nu met de meiden van Atomic Kitten?

De hits van Atomic Kitten galmde eind jaren 90/begin 2000 door menig meidenkamer. In 2008 besloot het populaire trio ermee te stoppen. Maar hoe gaat het nu, tien jaar later, met Liz, Natasha en Jenny?

Liz McClarnon (36)

Liz wilde rechten studeren, maar toen zij de kans kreeg om deel uit te maken van een nieuwe meidengroep pakte zij die kans met beide handen aan. Na de breuk met Atomic Kitten is Liz veel op televisie te zien. Zo is ze een jurylid geweest bij een talentenjacht voor dansers. In 2008 laat ze haar kookkunsten zien in een celebrity-editie van Masterchef UK en heeft toentertijd de titel Celebrity Masterchef Champion gewonnen. Sinds 2010 presenteert ze de Britse versie van Hotter Than My Daugter.

View this post on Instagram

At our @elfmusicaluk press night at @the_lowry 💛

A post shared by Liz McClarnon (@lizmcclarnon) on

Natasha Hamilton (35)

Natasha kondigt in 2002 aan zwanger te zijn, op het moment dat Atomic Kitten aan het hoogtepunt van de carrière staat. Ze besluit gewoon door te gaan met de tournee van de meiden en gaat daarna met zwangerschapsverlof. In 2004 maakt ze de keuze om Atomic Kitten te verlaten om meer tijd te spenderen met haar zoon. Later dat jaar is ze in verwachting van haar tweede.

Uiteindelijk is Natasha ook op televisie te zien in een programma waarin beroemdheden samen met muzikanten streden wie het beste duet zingen, net als de Nederlandse It Takes 2. In maart 2017 verloofde ze zich met haar grote liefde Charles Gay. De twee trouwen deze zomer op Ibiza.

Jennifer Frost (39)

Jenny heeft ervoor gekozen om geen deel uit te maken van de reünie van Atomic Kitten. Uiteindelijk heeft zij een eigen hit gehad die op nummer 47 terecht kwam in de Britse hitlijsten. Maar zingen staat ook bij haar nu op een laag pitje. Misschien herken je haar wel van het TLC-programma Snog, Marry, Avoid? Jenny heeft daar maar liefst vier seizoenen van gepresenteerd.

Jenny heeft een zoon met haar ex-verloofde. In 2011 trouwde ze met een Spaanse duikinstructeur en samen met hem heeft ze een tweeling, twee dochters.

View this post on Instagram

My forever.

A post shared by Jenny Frost (@jennyfrost22) on