Sterren

Emotionele dag voor René van Kooten

Het is vandaag een emotionele dag voor René van Kooten want zijn kleine meid Sophia Giulia viert vandaag haar eerste verjaardag. Hoewel het vandaag feest is, was het een jaar geleden een bange en onzekere tijd voor de zanger. Op Instagram plaatst hij een ontroerend bericht.

Op de foto zien we baby Sophia toen ze net geboren was en vandaag de dag. Bij de foto schrijft René “Vandaag een jaar geleden werd dit blije apie veels te vroeg , na 26 weken zwangerschap, op de wereld gezet… onze wereld stond even stil, onze wereld was even een bange wereld.. maar dit kleine wonder vocht en wilde en groeide en is nu een hele blije baby.”

Na de geboorte moest de kleine Sophia een lange poos in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. In zijn bericht laat de zanger weten dat hij dankbaar is dat ze zorg in Nederland zo goed is geregeld. “Ons wondertje Sophia Giulia.. en elke dag ben ik dankbaar. Dankbaar dat ik met de drie mooiste meiden van de wereld mag zijn.. dankbaar voor de goede zorg in dit land en dankbaar voor de steun en liefde van Mn vrienden en familie… vier het leven en wees blij en een beetje dankbaar.”

View this post on Instagram

Vandaag een jaar geleden werd dit blije apie veels te vroeg , na 26 weken zwangerschap, op de wereld gezet… onze wereld stond even stil, onze wereld was even een bange wereld.. maar dit kleine wonder vocht en wilde en groeide en is nu een hele blije baby. Ons wondertje Sophia Giulia.. en elke dag ben ik dankbaar. Dankbaar dat ik met de drie mooiste meiden van de wereld mag zijn.. dankbaar voor de goede zorg in dit land en dankbaar voor de steun en liefde van Mn vrienden en familie… vier het leven en wees blij en een beetje dankbaar.. met Mn liefste @tanyavanderkooij #premiepower #earlybird #stichtingearlybirds #neonatologie #lumc #reinierdegraaf #koekie #apie #perky #liefde #prematuren #dooroogvandenaald #songofgoodhope #dankbaar #clichehashtagmaarohzowaar

A post shared by Rene van Kooten (@renevankooten) on

Februari van dit jaar mocht René zijn dochtertje eindelijk mee naar huis nemen en kon ze het ziekenhuis verlaten. Eerder liet hij weten daar ontzettend blij mee te zijn. “Sinds november heb ik het gevoel dat mijn gezin verscheurd is. Mijn vrouw en jongste dochter in het ziekenhuis en ik met mijn oudste dochter Senna thuis. Dat is verschrikkelijk.”