Film & TV

Mannen opgelet! First Dates zoekt nog single deelnemers

Wil jij dolgraag de liefde van je leven leren kennen en kun je niet wachten om met hem of haar op date te gaan? Dan hebben we goed nieuws! Het BNNVARA-programma First Dates is nog op zoek naar mannelijke deelnemers!

In het populaire programma worden twee singles op blind date gestuurd in een restaurant in Amsterdam. Vervolgens krijgen ze de lekkerste hapjes en drankjes voorgeschoteld en kunnen ze elkaar het hemd van het lijf vragen. Het enig bijkomend nadeel is dat jouw date voor het oog van heel Nederland te zien zal zijn. Misschien een beetje spannend en ongemakkelijk, maar onder leiding van knappe barman Victor en de charmante gastheer Sergio wordt jouw avond sowieso een succes!

Begin van dit jaar werd zelfs bekend dat het eerst First Date-koppel met elkaar in het huwelijksbootje stapt! Shownieuws sprak met Noëlle en Kevin destijds over het heuglijke nieuws!

Mocht je denken: DIT is mijn kans? Dan kun je je hier opgeven!

Oproepje First Dates

[Mannen gezocht!] First Dates NL zoekt nog een aantal leuke, gezellige, (zelf in te vullen) vrijgezelle mannen. Wil jij komen aanschuiven in hét restaurant en misschien wel de <3 ontmoeten?Geef je dan NÚ op 👉🏽 https://firstdates.bnnvara.nl

Posted by BNNVARA on Monday, July 1, 2019

Foto: Wessel de Groot