Sterren

Quinty Trustfull enorm trots op manlief!

Quinty Trustfull is super trots op haar man en zijn team. Het Amerikaanse voetbalteam uit Atlanta heeft het US Open toernooi gewonnen dat onderleiding staat van Frank de Boer en manlief Orlando!

Op Instagram deelt de voetbalvrouw een foto waar ze samen poseert met haar man en de grote trofee. “Zo enorm trots & blij met deze winst!! Zo trots op onze mannen en het team Atlanta United FC. De winnaars van US Open Cup 2019!! Dus Concacaf we komen eraan!!! Wat een avond!!! Ik vergeet dit moment nooit meer” schrijft de presentatrice bij haar kiekje. Quinty heeft het succes van haar man de afgelopen tijd van dichtbij kunnen meemaken. De presentatrice heeft de afgelopen drie maanden kunnen doorbrengen in Atlanta nadat het seizoen bij Koffietijd erop zat!

Begin dit jaar verhuisde Quinty met manlief voor zijn werk naar Atlanta. Quinty pendelt regelmatig op en neer tussen Nederland en Amerika. De presentatrices is namelijk regelmatig in ons kikkerlandje voor de opnames van haar ochtendshow, Koffietijd. Frank de Boer en Orlando Trustfull wonnen eerder deze zomer al hun eerste trofee voor de Amerikaanse club. Ook was het voor het trainersduo hun eerste troffee sinds een lange tijd. Na een lange tijd geen succes te hebben gehad, heeft het duo nu eindelijk weer de smaak te pakken!