Sterren

Shocking: Boef-fan zet mega tattoo van de rapper

Dat Boef veel fans heeft wisten de meesten inmiddels al, maar dat sommige fans zó ver gaan dat ze zelfs de rapper op hun lichaam laten tatoeëren is toch wel opzienbarend. Op Instagram post de rapper een foto van een fan die Boef mega groot op zijn been heeft getatoeëerd.

Boef zelf is erg onder de indruk van het resultaat. “Zeg je eerlijk heb nu al een paar mensen boef zien tatoeëren maar niet zo groot en zo mooi.” Toch zet de 26-jarige artiest wel een kanttekening bij de tattoo. “Ik persoonlijk raad het iedereen af om überhaupt iemand op je lijf te zetten, maar ik wil deze persoon wel major love geven. Als hij me zo hoog heeft zitten dat hij me tatoeërd is hard man love.”

De reacties op de post van Boef zijn nogal verschillend. Zo schrijft een volger: “Wauw, dat is pas love!”. MC Excellent laat weten dat de persoon ‘levenslang gratis toegang’ bij alle concerten van Boef verdient. Toch vinden veel volgers het nogal bizar en laten zij zich negatief uit. Volger Donny schrijft: “Wat een maf”. Een andere volger denkt dat de fan ‘teveel biertjes’ op had.

Bekijk hier de tattoo van de fan.