Sterren

Akwasi lacht om boycot voetballers Veronica Inside

Het nieuws dat de voetballers van het Nederlands Elftal zich niet meer willen laten interviewen door Veronica Inside heeft voor een (schater)lach van Akwasi gezorgd. Op Twitter uit hij zijn genoegen over het nieuws.

“hahahhahhahhahahahahhahahhahahahahhahaha”, tweet de rapper kort nadat bekend werd dat de voetballers het praatprogramma gaan boycotten.

Verscheidene adverteerders lieten in de afgelopen dagen al weten per direct geen reclametijd meer in te kopen rond het programma. Dat hebben ze besloten naar aanleiding van uitspraken van Johan Derksen en René van der Gijp. In de uitzending van maandag stelden de mannen dat het wel meeviel met het racisme in Nederland. Derksen maakte onder meer een vermeend racistische grap.

Johan Derksen krijgt niet alleen bakken met kritiek over zich heen maar kan ook rekenen op veel steun. Op Twitter is bijvoorbeeld de hashtag #teamJohanDerksen trending. Veel mensen vinden de kritiek overdreven of stellen dat de uitspraken van Derksen uit zijn verband zijn gerukt. In de video hierboven zie je wat Johan er zelf over te zeggen heeft!